HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
RÓLUNK
Lorem ipsum
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Ne habozz, ismerj meg Minket!

Szia! Mányi Mátyás vagyok a Mányi Fotó és Videó Stúdió alapítója.
Számomra nagyon fontos, hogy mielőtt megbízol minket valamilyen szolgáltatás elvégzésével, kicsit megismerj engem és kis csapatomat.

Gyermek korom óta nagyon vonzott a fotózás és később a videózás. Az összes baráti összejövetelen én voltam az, aki valamilyen formában megörökítette az ottani eseményeket.

Sokszor kamerával vagy mobillal a kezemben buliztam át egy-egy nagyobb eseményt vagy fesztivált. Az volt a célom, hogy később újra és újra át tudjam élni és másnak is meg tudjam mutatni azt a hangulatot, élményt, amit az adott rendezvény ideje alatt megéltem. 2019-ben a szegedi DejaVu fesztivál egyik legnézettebb fellépői videója is a nevemhez köthető, és igen nagy meglepetés ért akkor, mikor a fellépő maga is bekövette a csatornámat a videóm láttán, pedig csak egy mobilos felvétel volt. Ezek után döntöttem el, hogy ki fogok törni a mobilfotós és videós mániámból, és komoly eszközökbe fogok invesztálni azért, hogy a maximumot tudjam nyújtani. Különféle tanulmányok és tanfolyamok elvégzése után döntöttem úgy, hogy megnyitom deszki fotóstúdiómat, ahol a kor legmodernebb stúdió felszereléseivel fogadhatom kuncsaftjaimat.

A stúdió megnyitásának előkészületeitől segítette munkámat Niki, aki egy nagy ismeretséggel rendelkező szuper szegedi fotográfus. 2020 végén csatlakozott a csapatunkhoz Klaudia, aki egy fiatal, igen tanulékony, és tehetséges fotós, és immáron az én kedves feleségem. Így hárman biztosan teljesíteni tudjuk a felmerülő igényeket, úgyhogy ne habozz bennünket megbízni, ha fotós, vagy videós szolgáltatásra van szükséged!

Abban az esetben, ha fényképezéssel foglalkozol és a munkádhoz szeretnéd stúdiónkat kibérelni, kérlek kattints IDE az összes információért!

A Mányi Fotó & Videó Csapata

Ha minőségről van szó nem ismerünk kompromisszumot!

A legjobb felvételek elkészítéséhez nem csak tehetség és tudás kell, hanem megbízható technika is, így Mi kizárólag felsőkategóriás Panasonic Lumix G és az új S szériás Full Frame képérzékelős, valamint Nikon Z felsőkategóriás kamerákkal dolgozunk, melyek lehetővé teszik, hogy már 4K cinematik, azaz mozi minőségű felvételeket, vagy akár 96 megapixel felbontású, óriásplakát méretű fotókat tudjunk készíteni. Eszközparkunkban megtalálható több világmárka terméke, úgy mint például a PANASONIC, a LEICA, az OLYMPUS, a SIGMA, a NIKON, a GODOX, a DJI, a KONOVA és az ATOMOS.

Elismerések