HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
ESKÜVŐI FOTÓ ÉS VIDEÓ
ESKÜVŐI FOTÓ ÉS VIDEÓ
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

A Mányi Fotó & Videó kis csapata a legmodernebb felszerelésekkel, és akár 4K mozi minőséget nyújtó kamerákkal kínál FOTÓS, VIDEÓS, és EGYBEVONT szolgáltatásokat Nektek!
Az egybevont szolgáltatásnak köszönhetően, akár több fotós, vagy videós is részt vesz a nagy napotokon, így az több nézőpontból/szemszögből kerül megörökítésre.

Természetesen csak fotózást és csak videózást is vállalunk külön-külön, de egybevont csomagunk segítségével, pénzt és időt spórolhatsz meg.


ÁRAINKAT AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÓI ÁRLISTÁKBAN TALÁLOD MEG:

2023 MÁJUS 31-ig, MINDEN ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÁSUNKRA 10% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK A FENTI ÁRLISTÁK ÁRAIBÓL!


Mi a folyamata szolgáltatásaink lekötésének?

1. Miután a fent árlistákból kiválasztottátok a számotokra szimpatikus csomagot, ne habozzatok, mindenképpen vegyétek fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink valamelyikén, hogy a kiválasztott időpont foglaltságát ellenőrizni tudjuk, és szabad időpont esetén, meg tudjuk beszélni a további teendőket.

2. Amennyiben számotokra megoldható, Szegeden vagy Makón, egy találkozó, akkor személyesen mindent részletesen át tudunk beszélni. Amennyiben nem megoldható a személyes találkozó a távolság miatt, internetes vagy telefonos hívás keretében is meg tudjuk beszélni a részleteket.

3. A megbeszélést követően személyesen, vagy interneten keresztül küldve, akár azonnal alá is tudjátok írni a szolgáltatói szerződést.

4. A szerződés aláírásával egyidőben (kiállított számla ellenében), készpénzben, vagy átutalással ki kell egyenlítenetek a fogaló díját, mely a mini csomag esetében 40.000Ft, a többi csaomag esetében pedig 80.000Ft. A kiegyenlítést követően érvényessé válik a szerződés, és hivatalosan is lefoglalásra kerül az általatok megadott időpont. 


Ezt még azért tudnod kell!
​A foglaló kifizetése után fennmaradó csomagdíjat, a kész anyag(ok) átadásával egyidőben (a kiállított számla) ellenében kell egyösszegben kifizetni.
Utalás esetén, a már kész anyag(ok) átadását megelőzően, az előre elküldött számla alapján kell részünkre átutalni!
A kész anyag(ok) várható elkészülése 14-60 nap, az igényelt szolgáltatás(ok) függvényében!
Egyes csomagok tartalmaznak AJÁNDÉK szolgáltatásokat is, melyek kizárólag a kapcsolatfelvételt követő, 21 napon belüli szerződéskötés esetén érvényesek!


Ez a Ti nagy napotok, tudjatok meg minden részletet, lássatok be a színfalak mögé!

Milyen videós felszereléssel és módszerrekkel rögzítjük az eseményeket?
​Több módon, és olykor több szögből rögzítjük az eseményeket. Használunk kézi gimbalt, hogy sima, remegésmentes mozi hatású képkockákat vehessünk fel. Vannak állványaink, hogy fix látószögű felvételek is születhessenek, és eszközparkunkban van slider, közismertebb nevén "kamerasín" is, amin a kamera egy elektromos motor segítségével tud "közlekedni"
​Fenti eszközöknek köszönhetően egyedi és látványos felvételeket tudunk rögzíteni esküvőtök minden pillanatáról.

Milyen lesz a végső videó?
Csomagoktól függően, kaptok egy 2-10 perces kisfilmet (highlight film), melyben röviden benne lesznek a kreatív felvételek, a készülődés pillanatai, az eskütételek, a gyűrűhúzás, a csokordobás, valamint az est további legizgalmasabb pillanatai.
Szintén csomagtól függően, kaptok egy hosszabb, vágott filmet, (kb. 20-30 perc), melyen a főbb események lesznek rajta, saját hanggal.
Felvesszük továbbá az események és beszédek hanganyagát is, így ez is megtalálható lesz mind a rövid filmben, mind pedig a hosszabb kiadású anyagban is.

Ha "műszaki szempontból" is tudni szeretnétek milyen eszközökkel örökítjük meg életetek egyik meghatározó napját, az alábbi listában minden főbb elemet megtaláltok!

 • Panasonic S5 FullFrame milc kamera
 • Panasonic GH5s 4K Cinematik milc kamera
 • Panasonic GH5 4K milc kamera
 • Panasonic G9 4K milc kamera
 • Nikon Z6 FullFrame milc kamera
 • DJI Osmo Action sportkamera​
 • DJI Mavic 2 zoom drón, biztonsági ejtőernyővel, propeller védelemmel
 • Zhiyun Weebill S2 gimball
 • Konova 120cm-es slider (kamerasín)
 • Rode csiptethető mikrofonok, mikroporttal (fehér és fekete színben)
 • Rode videomic Pro külső mono, és stereo mikrofonok
 • Zoom H1N külső stereo hangfelvevő
 • Leica, Panasonic, Olympus, Sigma és Nikon fix fényerős, és zoom objektívek
 • Atomos külső monitor több HDD-vel
 • Godox vakuk és softboxok, valamint ledes videólámpák
 • Rengeteg memóriakártya és akkumulátor :)