HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
BABA ÉS GYERMEKFOTÓ
Ahol képben vagy!
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

A gyermekkor szinte pillanatok alatt elillan, de a fotók felejthetetlenné teszik ezeket a csodaszép pillanatokat.

A Mányi Fotó Stúdióban közel 150 négyzetméteren, 2 különálló teremben, vidám, barátságos hangulatban készülnek el, a szebbnél szebb fotók. Stúdiónkban sok-száz egyedi kellék, kiegészítő, dekoráció, háttér, és padlózat közül válogathattok, így teljesen egyedi fotókat tudunk biztosítani.

Vállalunk újszülött és baba fotózást is, amihez vannak különféle kisfiús és kislányos öltözékeink is, így a csöppségekről csodaszép, puha kisruhákban csinálhatunk szebbnél szebb képeket, úgy, hogy ők ebből szinte észre sem vesznek semmit, hiszen alszanak.

Vállalunk továbbá szülinapi fotózásokat is, tortával, és az életévet jelző lufiszámokkal, melyek helyben vannak nálunk, így nem kell a lufik és dekorációk beszerzésével foglalkoznotok. Igény esetén, vagy csomagtól függően, a Héliummal töltött lufikat el is lehet vinni tőlünk.

A stúdióban való fotózáson kívül, vállalunk kiszállásos szabadtéri, magán, óvodai és iskolai fotózásokat is! Keress Minket elérhetőségeinken és házhoz megyünk!

Kismama fotózást szeretnél? Részletek ITT!

Amennyiben olyan szolgáltatást szeretnél igénybe venni, aminek az ára a lenti árlistában nem található meg, kérj árajánlatot ITT!


Az árlista nagyításához, kattints rá!